Incendiu provocat de trăsnet în județul Satu Mare!

Azi, 12.07.2023, în jurul orei 18:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost solicitat să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească, în localitatea Santău.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu 6 subofițeri din cadrul Punctului de lucru Tășnad.

Totodată, pentru gestionarea situației de urgență, la locul intervenției au acționat în cooperare cu pompierii militari și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Santău.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la nivelul întregului acoperiș. Datorită vântului puternic exista posibilitatea de extindere a incendiului la o altă anexă aflată în imediata vecinătate.

În urma intervenției, forțele militare au lichidat incendiul, înaintea propagării acestuia la vecinătăţi.

Cauza probabilă a incendiului, trăsnet.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,