Incendiu provocat intenţionat în judeţul Satu Mare

Incendiu provocat intenţionat în judeţul Satu Mare. În data de 12.03.2023, ora 16:29, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, în localitatea Resighea.
La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă cu șase subofițeri, din cadrul Detașamentul de Pompieri Carei.
La sosirea forțelor de intervenție s-a constatat că arde vegetația uscată (trestie, mărăciniș) pe o suprafață de aproximativ 100 mp.
În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha, iar împrejurarea determinantă fiind acțiune intenționată.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,