Incendiu puternic la o fermă in județul Satu Mare-Au ars baloți, au fost salvate zeci de bovine

În această noapte, în jurul orei 24.00,Un incendiu devastator a avut loc la o fermă de bovine din orașul Tasnad, județul Satu Mare. La locul solicitării au fost alocate de urgență patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate de un ofițer și 12 subofițeri, din cadrul Punctului de Lucru Tășnad și a Detașamentului de Pompieri Carei.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui șir de fânare pe o suprafață de aproximativ 1600m pătrați, unde erau depozitați în jur de 1500 de baloți de paie.
În momentul în care a fost semnalat incendiul, pompierii au intervenit imediat pentru a încerca să limiteze extinderea acestuia, dar flăcările se răspândiseră deja în mai multe zone ale fermei. În ciuda eforturilor depuse, autoritățile nu au reușit să stăpânească focul decât după câteva ore de luptă intensă.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, pompierii au intervenit și la limitarea propagării acestuia la grajdul de bovine aflat în apropiere, salvând astfel aproximativ 60 de capete de vaci.

Echipajele militare se află în continuare la fața locului acționându-se pentru stingerea focarelor ce ard mocnit.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,