JANDARM din Satu Mare arestat preventiv pentru viol. Bărbatul a abuzat sexual două minore de 12 ani

Un jandarm de 42 de ani din Satu Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual și ar fi violat două fetițe de 12 ani.

Militarul ar fi profitat prima dată de fiica iubitei sale, cu care are o relație de cinci ani. Deși anul trecut au fost făcute primele acuzații, jandarmul a scăpat de dosar. Însă omul nu a renunțat la proastele obiceiuri, iar în acest an a abuzat-o și pe o colegă de clasă a copilei de 12 ani.

Arestat pentru 30 de zile

Potrivit PresaSM, fata s-ar fi plâns apropiaților, iar jandarmul a fost reținut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. De asemenea, iubita bărbatului însărcinată în cinci luni l-ar fi părăsit după ultimele acuzații.

Culmea, jandarmul a mai fost cercetat pentru astfel de fapte și în cursul anului trecut, dar procurorul de caz de la acea dată a clasat dosarul.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,