La Satu Mare continua campania pentru depistarea cancerului de col uterin!


Sâmbăta,14.01.202, în comuna Supur, județul Satu Mare, a avut loc o acțiune de prevenire a cancerului de col uterin, respectiv recoltate pentru identificarea HPV și testare Babeș Papanicolau!
În cursul acestei acțiuni au fost efectuate peste 70 de teste!!!
Reamintim faptul că programul este coordonat de Institutul Oncologic Cluj Napoca în parteneriat cu INSP, finanțarea fiind obținută din Fondul Social European prin POCU 2014-2020, proiectul “Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin”.
Acțiunea din aceasta dimineață a fost organizată de către Primaria Supur, având susținerea dlui. primar Crișan Sergiu, în colaborare cu PNL Satu Mare, OFL Satu Mare organizație condusă de dna. Alina Ristea, OFL Supur – organizație condusă de dna. Crișan Dana, și TNL Satu Mare, cu sprijinul medicilor specialiști dr. Ghetina Ștefania, dr. Codruț Leah de la Clinica Gynoprax și dr. Pfau Iulian Președinte al comisiei de Sănătate a PNL Satu Mare.
Sâmbăta viitoare 21.01.2023, echipa Clinicii Gynoprax împreună cu întreaga echipa PNL Satu Mare, continua campania în comuna Acâș la Gradinița nouă, de la ora 10.00, mai exact în incinta cabinetului medical școlar!
Detalii și informații despre această acțiune de prevenire și depistare a cancerului de col uterin, le puteți consulta apelând la numărul de telefon 0771600535 sau la Primaria Acâș!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,