Noua si vechea firmă de salubritate a castigat pe Satu Mare contract de 10 Ani !

După 3 ani de litigii în Justiție, Florisal a câștigat licitația pentru serviciile de salubritate din municipiul Satu Mare. Contractul a fost semnat săptămâna trecută între Florisal și Primăria municipiului Satu Mare, iar operatorul de salubritate are la dispoziție 6 luni pentru a se pregăti în vederea demararii investițiilor asumate.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 10 ani şi impune dotări cu GPS a autospecialelor, dar şi o normă de poluare de minimum euro 3.
Noul operator, pe cheltuiala proprie, va amenaja pe amplasamentul punctelor de colectare existente, 213 puncte de colectare supraterane închise, pentru a asigura colectarea separată în cinci fracții.

Punctele de colectare supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor vor fi modulare, vor avea fante de introducere pentru securizare şi posibilitatea ulterioară de dotare cu sistem de identificare a generatorului de deşeuri, închidere electronică, sisteme de supraveghere video şi sursă proprie de energie electrică. Acestea vor fi dotate cu recipienţi standard de 1,1 mc.

Nici nu a fost bine semnat contractul că acesta a fost suspendat temporar. A fost luată această decizie până vineri, cand e ultimul termen la curtea de apel Oradea.

Sursa: GNV

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,