O zi cu triplă însemnătate istorică, la Ardud, Gerăușa și Mădăras

În contextul zilei de 9 mai, o zi cu triplă însemnătate istorică, la Ardud, Gerăușa și Mădăras s-au derulat acțiunile prevăzute în proiectul multianual județean ”Comemorare eroilor neamului în județul Satu Mare”.
Conform protocolului de derulare, în cimitirele de pe raza UAT Ardud unde își dorm somnul de veci eroii patriei, s-au desfășurat momente solemne de comemorare a eroilor prin depuneri de coroane, discursuri emoționante ale reprezentanților autorităților publice prezente și recitări de poezie intercalate cu interpretări de cântece patriotice ale elevilor Liceului Tehnologic Ardud și ai celor de la Structura Mădăras.
Mulțumim dlui prefect Radu Roca pentru gândurile transmise, dlui director al Direcției de Cultură Satu Mare – Zamfir Danciu, tuturor reprezentanților instituțiilor publice prezenți, asociațiilor rezerviștilor care păstrează aprinsă flacăra patriotismului românesc și nu în ultimul rând, adresăm mulțumiri cadrelor didactice care au coordonat copiii și ne-au sensibilizat profund.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,