Orașul ARDUD la #RomExpo – Târgul de Turism al României 2023!


➡️ Orașul ARDUD la #RomExpo – Târgul de Turism al României 2023!
Ediția de primăvară 2023 a celui mai #mare târg de turism organizat în România se desfășoară în perioada 23-26 februarie în #București, la Centrul Expozițional ROMEXPO și reunește propuneri și oferte avantajoase pentru pasionații de turism din România și nu numai. Vizitatorii pot descoperi câteva dintre cele mai frumoase zone ale României și găsesc pachete turistice pregătite pentru o vacanță de neuitat.
Printre #expozanții ediției de primăvară se numără și CETATEA ARDUD, prezentată de Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, care se ocupa de managementul obiectivul, și susținută de Primăria Orașului Ardud. Oferta turistică a urbei noastre cuprinde nu doar zona cetății, aflată în prezent în dezvoltare prin proiecte de investiții, dar și destinații locale inedite din domeniul HORECA, crame, obiective tradiționale și propuneri de trasee ecoturistice, toate cuprinse în primul GHID TURISTIC complet al zonei ARDUD, proaspăt scos de sub tipar și disponibil în patru limbi de circulație internațională.
Crearea de atracții prin istorie și legendă, prin revitalizarea tradițiilor, promovarea gastronomiei multietnice locale și a vinurilor zonei Ardud, protejarea cadrului natural precum și susținerea inițiativelor comunității locale sunt obiectivele primei participări a orașului Ardud la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI.
Din 23 până în 26 februarie, dacă ne vizitați la #ROMEXPO, aflați povestea cetății ardudene, tainele ce învăluie destinația, descoperiți tunelurile misterioase de sub cetate, dar și alte obiective ale zonei Codru, potecile pe care puteți cutreiera prin natura, unde e bine să înnoptați și să vă ospătați!


Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,