Părintele Ionuț Duciuc a fost condus pe ultimul drum-Odihnă veșnică!

Sâmbătă, 10 iunie 2023, de la ora 15:00, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a oficiat Slujba Înmormântării pentru părintele Ionuț Duciuc, care a trecut la Domnul la vârsta de 26 de ani.

Slujba prohodirii a fost oficiată la Parohia Ortodoxă „Nașterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul” din localitatea Petrova-Josani, Protopopiatul Vișeu, județul Maramureș, în prezența unui sobor impresionant de preoți, foști colegi de facultate și seminar, prieteni și cunoscuți, care au dorit să aducă un ultim omagiu și să îl conducă pe ultimul drum.


Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc a fost timp de aproximativ 2 ani parohul bisericii cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare. Preotul Ionuț Duciuc din cadrul parohiei bisericii ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești a plecat dintre noi fulgerător. Acesta a fost răpus de o boală nemiloasă. Medicii i-au găsit o formă de cancer la pancreas, iar la doar două luni de la aflarea teribilei vești s-a stins. În pofida eforturilor medicilor din Satu Mare și din Cluj-Napoca, care au încercat să facă tot posibilul să îl salveze.

Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc a fost timp de aproximativ 2 ani parohul bisericii cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, fiind hirotonit în anul 2021 de către PS Timotei Sătmăreanul.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în Împărăția Sa!

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în Împărăția Sa! Veșnica lui pomenire din neam în neam!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,