Pericol de explozie în județ! Un camion cu butelii și o casă au luat foc după un accident


Accident rutier urmat de incendiu în localitatea Pișcolt, pe Drumul Național 19 din județul Satu Mare. Un șofer ar fi pierdut controlul volanului, iar camionul a intrat în coliziune cu un imobil.

Autocamionul era încărcat cu butelii de butan și a luat foc aproape imediat după impactul cu o conductă de gaze care se afla în fața casei.

Din fericire, șoferul a reușit să se autoevacueze. Localnicii au încercat să stingă incendiul până la sosirea forțelor profesioniste ale Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență Satu Mare și Bihor.

ACTUALIZARE, ora 11.30: Din păcate, focul s-a extins la acoperișul casei care a fost lovită de camion. Pompierii fac eforturi uriașe pentru a stinge focul și a opri propagarea incendiului la alte imobile.

ACTUALIZARE, ora 11.40: Incendiul a fost lichidat de către forțele Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Satu Mare și Bihor.

ACTUALIZARE, ora 11.48: S-a luat legătura cu operatorul de gaz și se deplasează la locul intervenției pentru închiderea/oprirea alimentarii cu gaz de pe magistrală.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Carei.

În sprijin se trimite un echipaj de stingere cu apă și spumă, respectiv un echipaj de prim-ajutor de la SMURD, Detașamentul de Pompieri Valea lui Mihai.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,