Permisele false,la mare moda la punctele de Trecere a Frontierei

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România, în punctele de trecere a frontierei Petea și Urziceni, două permise de conducere false.

Marți, 11 aprilie a.c., în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Polonia. Colegii care au efectuat controlul documentelor i-au solicitat tânărului și permisul de conducere. La verificarea documentului, au constatat că permisul prezentat la control, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu este un document autentic.

Tot în cursul zilei de marți, 11 aprilie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din țară, un maramureșean în vârstă de 40 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, cel aflat la volanul mașinii a prezentat un permis de conducere, cu însemnele autorităților din țara noastră. Însă, în timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că documentul nu este unul autentic, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și de fond. Mai mult, la cercetările efectuate de colegii noștri s-a constatat că persoana aflată la volanul mașinii nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române.

În ambele cazuri, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,