Femeile, sarbatorite cu fast de PSD


PSD Satu Mare a sărbătorit femeia în avans! Petrecere și flori pentru social democrate. În apropierea Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie, Partidul Social Democrat Satu Mare și-a sărbătorit doamnele și domnișoarele.
„8 Martie este aceea zi specială a anului dedicată celei mai minunate ființe – femeia. Este o zi deosebită când sărbătorim femeia, feminitatea, gingășia, frumusețea, dragostea și credința”, transmite PSD Satu Mare.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu și secretarul general PSD, Paul Stanescu au transmis prin președintele organizației județene PSD Satu Mare, Mircea Govor, un mesaj de apreciere, gânduri bune, respect și multe multumiri pentru întreaga activitate a doamnelor și domnișoarelor Social Democrate sătmărene.
Evenimentul a fost dedicat Organizației Femeilor Social Democrate, condusă de președinta organizației județene, Mariana Sălăgean și președinta organizației municipale, Manuela Rogoz, la restaurantul Poiana Codrului.
“Cu deosebită prețuire vă urez ca toate florile primăverii să vă îmbrățișeze în semn de apreciere pentru toată munca, înțelegerea și înțelepciunea de care dați dovadă în toate momentele vieții. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!” – Mircea Govor, președintele organizației județene PSD Satu Mare.


Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,