Pompier rănit în Satu Mare. A căzut de la înălțime, dus la Urgență

https://www.facebook.com/watch/?v=960099571645784
Un pompier din cadrul Detașamentului Satu Mare a fost rănit sâmbătă seara, după ce a căzut de la o înălțime de circa opt metri. Acesta s-a urcat pe o scară, în timpul intervenției la un incendiu de amploare pe strada Lunca Sighet, din municipiul Satu Mare, și a căzut, conform informațiilor PresaSM.

Subofițerul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare cu suspiciune de fractură de coloană vertebrală. Victima ar avea afectate două vertebre, potrivit surselor PresaSM.

S-a încercat transferarea victimei la un spital specializat din Cluj-Napoca sau Bistrița-Năsăud, dar din motive încă neclare pacientul a rămas la Spitalul Județean Satu Mare.

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare susțin că starea colegului lor este mai bună, iar mâine ar putea fi externat. Poziție care nu este confirmată/susținută de către surse medicale.

Este important de precizat că mai mulți locatari din zona afectată de incendiul puternic s-au plâns de slaba coordonare a celor de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,