Precizări referitoare la concursul pentru funcția de manager al Spitalului! (Nu vorbe de cârcoteală)

Marcela Papici a picat examenul cu 6,09( foto mai jos)

În urma aparițiilor în mediul online a unor mesaje, articole, referitoare la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Sptalului Județean de Urgență Satu Mare, Adrian Marc vine cu precizări.

Nu am participat la concursul pentru ocuparea postului de manager din cadrul SJUSM care a avut loc la data de 29 martie 2023. Nu a acceptat instanța prin Hotărârea nr.113/2023. publicată în portalul aferent la data de 28 martie 2023, într-adevăr contestația mea introdusă în acest scop, prin care am solicitat suspendarea concursului, și anume, că acest concurs să nu continue pe legislația veche, din moment ce există legislație nouă în domeniu, după care se desfășoară concursurile privind recrutarea managerilor din unitățile publice sanitare cu paturi, respectiv art.176 alin.2 din Legea Nr. 95 /2006 astfel cum a fost modificata prin OG NR. 37/2022.
În ultimii ani, am fost calificat drept incompetetnt, incapabil, neșcolit, numit pe criterii politice și multe altele, în spațiul public, multe dintre aceste mesaje având un caracter jignitor, consider eu nepotrivit, pentru tot ce înseamnă normele de respect și bună credință.
Am afirmat și în alte exprimări de opinie în spațiul public că, nu am așteptarea, respectiv năzuința să ies la pensie din acest scaun.
Este o meserie grea, cu multă uzură și vulnerabilitate permanentă, într-un mediu și sistem profesional care este permanent supus nemulțumirilor.

Am afirmat și susțin de asemenea că cea mai bună “carte de vizită ” pentru un manager, sunt rezultatele obținute în ceea ce privește dezvoltarea sistemului medical public. Restul este doar vorbărie.

Respect și accept decizia care va fi luată de către structurile competente și responsabile privind acest proces de evaluare.
Aș vrea să le mulțumesc deopotrivă celor care au considerat că munca mea în toți acești ani nu a fost în zadar, precum și celor care consideră contrariul sau sunt de altă părere
Le respect opinia, consider că este dreptul public al fiecărei persoane.
Cu mulțumiri, Adrian Marc

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,