Prima ediție a turului de ciclism ”Menumorut” și ”Festivalul Recoltei” in comuna Păulești

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, începând cu ora 11:00 se va desfășura ,,Turul ciclist Menumorut”, aflat la prima ediție.
Circuitul se va desfășura pe Calea Voievod Menumorut, Calea Voievod Gelu, Calea Voievod Glad, Calea Basarab și va cuprinde 5 grupe de vârste și una pentru ,,PITICI,,. Startul se dă de la intersectia Calea V. Menumorut cu Calea V. Glad. La final va avea loc premierea celor mai buni concurenți, urmată de degustarea produselor culinare.

Apoi, duminică, 23 octombrie 2022, începând cu ora 13:00, în localitatea Petin, pe terenul de fotbal, are loc o nouă ediție a Festivalului Recoltei.

În timpul festivalului spectatorii vor putea urmări un exercițiu demonstrativ de stingere a incendiului, un concurs culinar, vor putea vizita standuri ale producătorilor locali, vexpoziția de păsări, animale mici, utilaje agricole, plimbare cu poneii. Cei prezenți vor avea parte și de un frumos program artistic cu dansuri și cântece.

Primăria îi invită pe toți sătmăreni să ia parte în număr mare la evenimentele din acest weekend.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,