Programul manifestărilor de Ziua Armatei Române în județul Satu Mare

Mâine au loc manifestări cu ocazia zile de 25 octombrie, când sărbătorim Ziua Armatei Române. Vor avea loc manifestații în toată țara și în județul Satu Mare.

La Satu Mare, începând cu ora 10.00 are loc o depunere de coroane la Monumentul Ostașului Român din municipiu, urmând ca de la ora 14.00 la Carei, să se desfășoare un nou eveniment,la Ansamblul monumental “Glorie Ostașului Român”

“Avem deosebita plăcere să vă invităm mâine, 25 octombrie 2022, începând cu ora 10,00 la Monumentul Ostașului Român din municipiul Satu Mare respectiv începând cu ora 14,00 la Ansamblul monumental “Glorie Ostașului Român” din municipiul Carei pentru a sărbători împreună Ziua Armatei Române, o zi de importanţă deosebită în istoria noastră”, scrie Instituția Prefectului Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,