Robert Zob, senator USR Satu Mare: ”PSD și PNL continuă să se joace cu viitorul românilor”

Senatorul USR de Satu Mare, Robert Zob, afirmă că alianța de guvernare nu are un interes real să crească nivelul de trai al oamenilor și să elimine inechitățile sociale, după ce mai multe proiecte ale partidului pe care îl reprezintă, cu privire la eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, primari, președinți de consilii județene, au fost respinse.

Redăm mai jos mesajul senatorului Robert Zob:

”În an nou și nouă sesiune parlamentară, PSD și PNL continuă să se joace cu viitorul românilor. România este în topul scumpirilor cu ei la guvernare și de parcă asta nu ar fi de ajuns, plătim 12 miliarde de lei numai pe pensiile speciale! În loc să se ocupe de creșterea reală a salariilor prin eliminarea taxelor pe muncă, Guvernul nu știe ce noi taxe să mai introducă. Fac tot ce le stă în putință pentru a-i speria pe antreprenori, pe investitori.

Soluții sunt, noi am depus mai multe proiecte de legi și amendamente de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, ale primarilor și viceprimarilor, președinților și vicepreședințiilor de consilii județene. Ce s-a întâmplat cu ele? Au fost ori respinse ori blocate de coaliția scumpirilor. În orice caz, nu renunțăm!”

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,