S-a deschis Ardeco Arta Culorilor la Satu Mare (videoreportaj )

S-a deschis cel mai cochet și așteptat showroom în care sătmărenii pot să descopere universul culorilor fascinante, al finisajelor unice, al combinațiilor de produse metalice luxoase cu cimenturi decorative cu aspect de beton sau efecte de piatră naturală.

Ardeco Arta Culorilor, partener Color Smart București a creat un spațiu de poveste în Satu Mare, pe Strada Gellert Sandor, nr. 50, bl. 4,la parter.

Acum, vopselele decorative extravagante de la Novacolor împreună cu gama de produse lavabile premium și premium plus de la Pittsburg Paints și Color Smart au o nouă casă în Satu Mare. Împreună cu specialiștii, puteți să găsiți soluțiile optime pentru a transpune în realitate tot ce vă doriți în materie de decorare interioară sau exterioară.

Dacă până acum ai visat la un design interior original, cu vopsele decorative impresionante, în combinații spectaculoase și culori profunde, unice, venim cu vestea bună, așteptarea aproape a luat sfârșit. Odată cu deschiderea showroom-ului de la Satu Mare, prin partenerul ARDECO ARTA CULORILOR, toate dorințele tale devin realitate – aici găsești portofolii renumite de produse premium și premium plus, atât vopsele lavabile, cât și decorative – Novacolor, Pittsburgh Paints și Color Smart, beneficiezi de consultanță în alegerea celor mai potrivite soluții pentru tine și de aplicarea produselor, pentru a scăpa de orice griji.
Showroomul vă stă la dispoziție de luni până vineri între 09.00 și 18.00, dar și la telefon, unde puteți să îi contactați pe cei mai drăguți oameni în domeniu, la numărul 0741.480.079.Dacă dorești să schimbi fața locuinței tale, a biroului, a localului pe care îl deți la Satu Mare, acum te poți sfătui cu cei mai tari din oraș.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,