S-a împușcat cu arma din dotare

Un ofițer al Serviciul de Informații și Protecție Internă din Satu Mare și-a pus capăt zilelor în mașina personală. Sătmăreanul, în vârstă de 40 de ani, ar fi recurs la gestul extrem în noaptea de joi spre vineri. A fost găsit dimineață de către soție, în mașina parcată pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 1-2 dimineața, în noaptea de joi spre vineri, când, potrivit comercianților din zonă, când mașina condusă de sătmărean a fost surprinsă intrând în parcarea de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.
Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ofițer al Serviciului de Informații și Protecție Internă, și-a luat viața împușcându-se în cap cu pistolul Carpați din dotare, au precizat surse pentru PresaSM.

Abia dimineața, în jurul orei 8, soția acestuia l-a găsit decedat, în mașina personală.

Unul dintre sătmărenii care a vizionat imaginile camerelor de supraveghere a încercat să povestească firul evenimentelor de noaptea trecută.

„Ora unu sau nu știu când a venit mașina și după-aia, fără mișcare, camera a oprit, pe la ora 2, s-a mișcat din nou și a făcut filmare. Mașina a fost tot aici. Dimineața a venit soția lui și a văzut. După aia au început să se miște pe aici. Îmi pare atât de rău pentru ce s-a întâmplat”, a declarat sătmăreanul.

La fața locului s-au deplasat anchetatorii, multiple echipaje de poliție, criminaliștii, dar și o ambulanță SMURD.

La câteva minute după ora 8, cercetările erau în plină desfășurare, cu anchetatorii încercând să pună cap la cap informațiile, astfel încât să aibă o imagine cât mai clară asupra întregului film al evenimentelor care au dus la tragicul deznodământ.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,