SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă Română din Baba Novac organizează cu ocazia hramului Bisericii Ortodoxe Române „Nașterea Maicii Domnului”, sărbătoarea culturală „Fiii Satului”.  

Evenimentul va avea loc în data de 10 septembrie 2023 și va debuta cu Sfânta Liturghie începând cu ora 10:00 la biserica din localitate și va continua cu un program cultural pe scena care va fi amplasată lângă Căminul Cultural „Ion Bala” din Baba Novac de la ora 12:00.

Voia bună va fi asigurată de către Ana Holdiș Pop, Romina Sîrbe, Răzvan Roșu și „Tecerașii”, Alexandra Tămaș, Ansamblul folcloric „Cetatea CodruluI” din Ardud și Grupul de copii-dansatori din localitatea Baba Novac – coordonați de către domnul instructor Gabriel Boticaș.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,