Sătmăreanul Dan Ursa câștigă Survivor România! A primit 100.000 de euro!


Survivor România 2023 a ajuns la sfârșit. Actualul sezon al reality show-ului difuzat de Pro TV mai are programat un singur episod. Și ce episod! Marea finală, difuzată miercuri seară, de la 20:30, în direct.

Dan Ursa, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a ajuns în finala Survivor România 2023 alături de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 și a primit marele premiu de 100.000 euro. „Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt.”, a spus marele câștigător”, când i s-a înmânat trofeul Survivor România 2023 și cecul în valoare de 100.000 de euro. Dan Ursa ocupă o funcție de conducere în vânzări, e director. Înainte de a începe Survivor România 2023, concurentul spunea că va avea ceva probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție. „Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, declara Dan Ursa. Înainte de a intrat în competiție, concurentul recunoștea care e cea mai mare teamă a lui: frica de a dezamăgi, în special familia care îl susține acasă. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele.
Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, a mai spus războinicul. Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa Pe lângă fiica și soția lui, fostul războinic are parte de o echipă întreagă de susținători. Până și Primăria din Tășnad a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția lui Dan la Survivor 2023. „Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Tășnad.


UPDATE ora 23:38 | Marele câștigător Survivor România 2023 este DAN URSA.

„Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!” , spunea Dan Ursa, cu puțin timp înainte ca Dan Pavel să rostească numele câștigătorului.

UPDATE ora 23:35 | Stop vot! Liniile de vot s-au închis, în acest moment, la Survivor România! Daniel Pavel a făcut anunțul mare, în direct la Pro TV. Aventura continuă și urmează Survivor România 2024!

UPDATE ora 23:25 | În acest moment, bătălia se dă între Dan Ursa și Andrei Krișan. Liniile de vot sunt deschise.

UPDATE ora 22:55 | Stop vot! Linia de votare s-a închis, în acest moment, pentru prima sesiune! Al doilea finalist care va intra în a doua etapă de votare este Dan Ursa! Astfel, concurentul i se va alătura lui Andrei Krișan.

UPDATE ora 22:30 | Liniile de vot sunt deschise și pe durata pauzei de publicitate. Telespectatorii pot vota concurentul preferat. În prima etapă a sesiunii de vot, trebuie să salveze de la eliminare unul dintre cei doi concurenți: Dan Ursa sau Carmen Grebeniș

UPDATE ora 22:10 | Andrei Krișan merge direct în a doua sesiune de vot. Dan Ursa a pierdut în fața concurentului, în cea de-a treia etapă.

UPDATE ora 21:47 | A doua etapă a ajuns la final, fiind câștigată de Dan Ursa. Concurentul se va duela cu Andrei Krișan, iar Carmen Grebenișan intră în prima sesiune de votare.

UPDATE ora 21:20 | Prima etapă a fost câștigată de Andrei Krișan. Potrivit regulamentului din această finală, concurentul nu va participa la următoarea etapă, primind dreptul de a se odihni. În cea de-a doua etapă se vor duela pe teren Carmen Grebenișan și Dan Ursa.
UPDATE ora 20:30 | A sosit momentul! Marea finală Survivor România 2023 începe acum,

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,