Sătmăreanul Darius Ursa va lupta la ”Survivor România”


Sătmăreanul Darius Ursa, originar din Tășnad, va participa la o nouă ediție a concursului ”Survivor România”, transmis de postul de televiziune Pro TV.
Noua ediție va începe în 2023 iar Darius va face parte din echipa ”Războinicilor”, care vor concura probe extrem de solicitante fizic și psihic cu echipa ”Faimoșilor”, formată din vedete autohtone.

Cel mai bine l-a descris Cristian Irimuș, un activist din orașul Tășnad: ”Numele lui este Darius Ursa, are 40 de ani și este originar din orașul meu natal, Tășnad. Azi trăiește la Cluj, cu superba lui fetiță Sofia și frumoasa lui soție Corina! Un familist convins și un iubitor de natură și animale de mic! Oameni buni, după ce îl veți cunoaște, vă invit să-l susținem împreună pe “my brother from another mother”! Sunt sigur că nu veți regreta și nu ne va dezamăgi!”

În acest moment nu se știu zilele în care va fi difuzat Survivor și nici orele la care va începe. Se poate presupune însă că show-ul va fi difuzat tot trei zile pe săptămână.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,