Ședinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice la Prefectura Satu Mare


Ședinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice
Subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás a prezidat azi şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice desfăşurată în sala mică de şedinţe a Instituției Prefectului județul Satu Mare.
La ședință au mai participat subprefectul Romeo Pop , directorul de Cancelarie, Radu Iancu și Ramona Antonescu, șef serviciu.
În cadrul şedinţei viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș a prezentat modalitatea de obținere de către pensionarii cu domiciliu în municipiul Satu Mare a abonamentelor gratuite pe transportul în comun.
Astfel pentru eliberarea legitimațiilor de călătorie și a abonamentului gratuit pensionarii sub 70 de ani sunt rugați să se prezinte personal începând cu data de 01.02.2023 la oricare dintre chioşcurile de bilete Transurban S.A. cu:
-cartea de identitate sau buletin de identitate, în original si copie.
-o copie a cuponului de pensie din luna anterioară celei pentru care se solicită abonamentul gratuit.
-o poză 2/3 cm (tip buletin).
-acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Pentru pensionarii sub 70 ani abonamentul se acordă pe o perioadă de o lună în vreme ce pentru pensionarii de peste 70 de ani acesta e valabil un an.
De asemenea tot în cadrul ședinței de azi reprezentanții Consiliului județean a Persoanelor Vârstnice au revenit cu solicitarea de a li se acorda un spațiu în care aceștia să-și poată desfășura activitatea.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,