Semnarea acordului de înfrățire dintre orașul Ardud cu orașul Sîngerei,


Ziua de 25 Ianuarie 2023 este o zi memorabilă pentru județul Satu Mare deoarece prin semnarea acordului de înfrățire dintre orașul Ardud cu orașul Sîngerei, Republica Moldova și a acordului de cooperare cu orașul Slănic, jud Prahova, s-au unit simbolic cele trei provincii românești: Moldova, Țara Românească și Transilvania.
🇷🇴 🇲🇩 Ceremonia solemnă s-a desfășurat în prezența Consiliului Local Ardud, a delegațiilor reprezentative din cele două orașe invitate, conduse de domnii primari Arcadie Covaliov (oraș Sîngerei) și Daneluș Costea (Slănic), a prefectului județului Satu Mare, Radu Roca, a subprefectului Romeo Pop, a dlor Cosma Mircea și Andrei Țurcanu, Societatea Cultural- Istorică “Mihai Viteazu” Ploiești, dar și a altor oficialități centrale care ne-au onorat cu prezenta.
🇷🇴 🇲🇩Semnarea acordului de înfrățire este prilej de reafirmarea a crezurilor comune care ne unesc, dar reprezintă și un pas important pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare și cooperării în cheia domeniilor de interes comun, oferind oportunități de accesare a proiectelor europene.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,