Spectacol pentru femei de 8 Martie la Ardud


În 8 martie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Dr Augustin Mircea” vă invităm să petrecem împreună ziua dedicată femeii bucurându-ne de piesa de teatru TAKE, IANKE ȘI CADÂR, în varianta dramaturgică propusă de Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional din Târgu Mureş.
Scrisă în 1932, piesa Tache, Ianke şi Cadâr a trecut proba timpului şi a devenit unul dintre cele mai populare texte interbelice din literatura dramatică românească.
Povestea celor trei mici negustori – un român, un evreu şi un turc – a căror tihnă monotonă e tulburată de o dilemă de ordin personal, redefineşte relaţiile interetnice şi cele interumane. Tache, Ianke şi Cadâr formulează întrebări şi propune răspunsuri actuale într-o manieră plină de #umor, în care slăbiciunile umane sunt tratate cu o ironică indulgenţă, iar posibilităţile de negociere prin înţelegere reciprocă sunt evidenţiate cu o inteligenţă fină.
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!
Preț bilet: 30 de lei
Intrare GRATUITĂ pentru doamne și domnișoare cu rezervare prealabilă la numărul de telefon 0774.576.252 sau direct la sediul Primărie Ardud.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,