Târg educațional la Satu Mare.


Miercuri, 10 mai, la Shopping City Satu Mare se organizează Târgul Educației, începând cu ora 10.30.
Acest eveniment face parte din Campania județeană de orientare vocațională a elevilor ”Îmi construiesc viitorul!”, proiect organizat anual de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.
Organizăm acest eveniment deoarece dorim:
– să promovăm oferta educațională pentru ciclul liceal și profesional,
– să îi conștientizăm pe elevi și părinți asupra importanței orientării vocaționale corecte,
– să popularizăm activitățile și resursele materiale și umane ale liceelor din județul nostru.
În cadrul acțiunii se pot vizita standurile liceelor din municipiul Satu Mare, Livada, Ardud, Supur, Tarna Mare, Turț și Școala Profesională Medieșu Aurit.
Absolvenții claselor a VIII – a, părinții acestora, cadrele didactice și membrii ai comunității pot descoperi ofertele acestor licee, pentru anul școlar 2023-2024.
Evenimentul va fi presărat cu momente cultural-artistice pregătite de elevi ai liceelor sătmărene.
Târgul Educației se organizează în 11 mai la Carei, pe platoul din fața Tipografiei (iar dacă plouă în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu” Carei), la această acțiune participând cu standuri liceele din Carei și Tășnad.
În 12 mai, în fața Primăriei din Negrești Oaș, se organizează Târgul Educației în vederea promovării liceelor din Negrești Oaș.
Vă așteptăm cu drag!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,