Tragedie în Satu Mare. Fiul s-a sinucis, mama imobilizata la pat

Tragedie pe Bulevardul Cloșca din municipiului Satu Mare, acolo unde un sătmărean a fost găsit fără suflare în casa părintească după ce și-a pus capăt zilelor. Potrivit informațiilor PresaSM, mama sa, bolnavă la pat, nu a știut ce s-a întâmplat. Ea a fost preluată de echipajele medicale și transportată la spital.

Conform informațiilor PresaSM, un bărbat în vârstă de circa 61 de ani, care locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 91 de ani, și-a pus capăt zilelor. Vecinii nu l-au mai văzut pe bărbat de circa șase zile, preocupați, mai ales de faptul că mama sa era imobilizată la pat, sătmărenii au alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și de poliție. Pompierii au fost cei care au spart ușa casei situate pe Bulevardul Cloșca. Înăuntru l-au găsit pe sătmăreanul de 61 de ani spânzurat. Mama, imobilizată, nici nu a știut ce s-a întâmplat.
Potrivit informațiilor PresaSM, nu au fost urme de forțare pentru a intra în apartament. A fost astăzi și un echipaj al furnizorului de gaze naturale, dar nimeni nu a deschis ușa.

Sătmăreanca în vârstă de 91 de ani a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Starea sa este stabilă.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul sătmăreanului de 61 de ani. Deocamdată, anchetatorii merg pe varianta suicidului.
ACTUALIZARE, ORA 19:09. Ce spun pompierii:

”Astăzi, în jurul orei 18:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Closca , unde două persoane în etate nu răspundeau apartinătorilor.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare încadrată de 4 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.

O persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 60 ani a fost găsită cu semne incompatibile cu viața, iar cealaltă persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 90 ani fost predată echipajului Serviciului de Ambulanță al județului Satu Mare”.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,