Un jucător maghiar de hochei, umilit la un meci în Ungaria pentru că e născut în Harghita

Aron Reisz, un jucător de hochei cu cetățenie maghiară, nu a fost primit ca spectator la un meci de hochei la Budapesta pentru că este născut la Miercurea Ciuc. El spune că a fost umilit de personalul de pază și pus să cânte imnul echipei Ferencvaros.

Incidentul a avut miercuri, la Budapesta, la meciul din Erste Liga dintre echipa locală Ferencvaros și echipa Gheorgheni din Harghita, potrivit publicației KronikaOnline. Aron Reisz, jucător maghiar de hochei, a relatat pe pagina lui de Facebook că personalul de pază de la sala din Budapesta nu i-au lăsat să intre la meci și i-au umilit pe el și pe tatăl său când au încercat să intre în sală ca spectatori cu bilete cumpărate.

Jucătorul de 27 de ani, care este născut la Miercurea Ciuc, în Harghita, a fost verificat la intrare de personalul de pază de la sala de sport din Budapesta și i s-a spus că nu poate intra.

Clubul sportiv Ferencvaros a anunțat vineri că a declanșat o anchetă internă asupra incidentului și că „își cere scuze față de cei care au suferit inconveniențe la meciul de campionat de miercuri”, potrivit KronikaOnline.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,