Un medic din Satu Mare a salvat în premieră viața unui pacient bolnav de cancer

O nouă premieră a fost anunțată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, unde medicul sătmărean, primar urolog, Bogdan Feciche, alături de dr. Simona Mîrț, medic primar ATI, au salvat viața unui pacient cu cancer, în cadrul Secției de Urologie.

Echipa de medici a efectuat o cistectomie radicală laparoscopică la un pacient diagnosticat cu cancer vezical infiltrativ, intervenție care a fost posibilă datorită profesionalismului echipei formate din medicii și asistentele Clinicii de Urologie și ai Secției Clinice de Anestezie și Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Județean.


„În vârstă de 68 de ani, pacientul a avut o evoluție specifică intervențiilor minim invazive, necesitând analgezie postoperatorie minimă și timp de recuperare redus. Intervenția a avut loc în data de 6 martie, iar o săptămână mai târziu s-a externat. În momentul de față, pacientul este acasă, în stare bună și urmează să înceapă tratamentul oncologic”, a precizat Lisa Crăiuț.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,