Un nou val de cutremure noaptea trecută în România

În Gorj, pământul continuă să se cutremure. Potrivit Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), în cursul nopții și în această dimineață s-au înregistrat 7 cutremure, cel mai mare având o magnitudine de 4,2, titrează Digi24.

Toate s-au produs la mică adâncime. Primul cutremur din noaptea de 15 spre 16 februarie s-a produs la ora 1:20, având o magnitudine de 2,3. La 9 minute distanță s-a produs un alt seism de mică intensitate cu magnitudine 2,1. Ambele au fost de mică adâncime, 6,3 km, respectiv 3 km.

La ora 2:14 un alt cutremur cu magnitudine de 2,6, a avut loc la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai mare cutremur înregistrat în cursul nopții a avut loc la ora 3:07, a avut o magnitudine de 4,2 și s-a produs la o adâncimea de 10.8 km.

Și în acesată dimineață au avut loc două cutremure de intensitate mică, amândouă de suprafață.

Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în mai multe judeţe ale ţării. Acesta a urmat unui alt seism produs în zonă cu magnitudine peste 5.

În urma mișcării pământului mai multe clădiri au fost avariate.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,