UPU Satu Mare. Asistentă medicală: ”Acest medic să primească ce merită. Nu e corect să suferim toți”

Diana Ilban, o asistentă medicală din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare, transmite un mesaj către întreaga comunitate în ziua în care sătmărenii vor ieși în stradă, în cadrul unui protest împotriva atitudinii unor cadre medicale de la Unitatea de Primire Urgențe.

Redăm mai jos postarea asietentei medicale:

”E trist și mă doare sufletul când văd că din cauza unui om e etichetată o intreagă unitate #UPUSATUMARE. E dureros pentru că știu ce oameni, medici, asistente, infirmiere de calitate are spitalul nostru, la fel cum știu câtă muncă și sudoare depun aceste cadre pentru pacienții lor.

Evident că sunt, dar puțini, cei care au un comportament neadecvat. Eu ii cunosc pe mulți personal, cu unele cadre am muncit cot la cot, am dat totul pentru pacienții, alte cadre m-au tratat deci am fost și colegi și pacient,și nu pot zice nimic rău.

Am văzut compasiunea lor, am văzut sufletul lor, la fel și durerea când știau ca nu mai pot face nimic pentru a salva…pentru că nu depindea deja de ei.

Cunosc și personalul de pe UPU, știu cum e să fi 12 ore în picioare, înfometat și cu vezica plină pentru că sunt bolnavii cei prioritari, nu tu. Regret aceasta etichetă pusă pe nedrept. Apreciez mult personalul de pe întreg Spitalul.

Cât despre acest medic ….sper sa primească ce merită”
Sursa Presa SM

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,