ZIUA ARMATEI , SĂRBĂTORITĂ la SATU MARE ȘI CAREI (VIDEO )

25 Octombrie, Ziua Armatei Române – ziua pe care o dedicăm celor care s-au jertfit luptând în trecut pentru apărarea țării și celor care, astăzi asigură capacitatea defensivă a României la un nivel adaptat cerințelor actuale de securitate.

Manifestările dedicate acestei zile speciale au început în municipiul Satu Mare cu un ceremonial militar și religios desfășurat pe platoul flancat de Monumentul Ostașului Român urmat de o alocuțiune a prefectului județului Satu Mare, Radu Roca, de un program artistic susținut de îndrăgitul artist sătmărean, Petrică Mureșan și de defilarea gărzii de onoare.

La final au fost depuse coroane de flori din partea Armatei Române, Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Satu Mare.

 

 

 

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,