Ziua Copilului la Satu Mare

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în perioada 1-5 iunie, Centrul Cultural „G.M Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare îi așteaptă pe sătmăreni cu diverse programe și activități, atât pe copii, cât și pe tineri. La fel ca anul trecut, evenimentele se vor desfășura în Parcul „Dr. Fátyol Rudolf”, de lângă Turnul Pompierilor.e durata întregului program, vor avea loc concerte, activități interactive, teatru de păpuși, pictură pe față, dar și diverse alte programe pentru copii și tineri deopotrivă. Desigur, vor mai fi și multe alte bunătăți plăcute ochiului și sufletului – înghețată, clătite, limonadă și vată pe băț. Participarea la toate programele este gratuită.Programul detaliat al evenimentului:

Joi, 1 iunie

19.00 Muzica desenelor animate – Concert susținut de Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”

Vineri, 2 iunie

18.00 MT Creative Art Studio
18.30 Open Wings Studio
19.00 Magic Puppet – ,,Bucătarul regelui”, teatru de păpuși în limba română
20.00 Stephanie Barbara & Kozma Máté
20.00 Youth in E.Motion – activități de dezvoltare socio-emoțională pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12-18 ani (în limba română)
20.30 Ansamblul Inedit

Sâmbătă, 3 iunie

18.00 Caravana Anima – spectacol muzical interactiv pentru copii
18.00 Activități susținute de voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez

19.00 Mr. Nicu – activități interactive cu muzică pentru copii
19.00 Youth in E.Motion – activități de dezvoltare socio-emoționale pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12-18 ani (în limba română)
20.00 Ella Bella – programe muzicale, interactive pentru copii
21.00 Backpack Collective – Sárosi Máté, Telegdy Áron, Pakulár András (DJ set)

Duminica, 4 iunie

19.00 – Youth in E.Motion – activități de dezvoltare socio-emoțională pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12-18 ani (în limba română)

Luni, 5 iunie

19.00 – Youth in E.Motion – activități de dezvoltare socio-emoțională pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12-18 ani (în limba română)

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,