Ziua educației preventive în lăcașurile de cult din Satu Mare

În virtutea binelui și a faptelor de bine, salvatorii sătmăreni au desfășurat azi misiunea de informare preventivă în rândul enoriașilor de la mai multe lăcașuri de cult din județ.
Informarea preventivă realizată prin distribuirea materialelor aferente campaniilor aflate în derulare la nivel național, a fost completată cu discuții și întrebări din partea cetățenilor sătmăreni.

Totodată, personalul clerical a adus o notă la finele ceremoniilor religioase cu privire la importanta conștientizării situațiilor de urgență.
Specialiștii din cadrul Inspecției de Prevenire și Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, sunt pregătiți pentru „Săptămâna Protecției Civile”cu exerciții, lecții deschise, puncte de informare, privind modul de prevenire a situațiilor de urgență dar și cum să se acționeze în cazul producerii acestora.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,