Ziua Eroilor sărbătorită la Moftin

Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamas și Romeo Pop și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu au participat joi la Moftinu Mic la manifestările organizatela Monumentul ”Mihai Viteazul” cu ocazia Zilei Eroilor . De asemenea, tot joi a fost omagiat marele domnitor Mihai Viteazul. Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, mare sărbătoare creștină, care marchează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere.
VIDEO AICI

La eveniment au mai fost prezenți vicepreședinții Consiliului județean, Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău, primarul comunei Moftin, Gheorghe David, viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, parlamentari și oameni politici sătmăreni dar și reprezentanți ai instituțiilor subordonate Ministerului Apărării și Ministerului de Interne.
De asemenea, la manifestări au mai participat și prim-vicepreședintele organizației județene PSD Satu Mare – Gabriel Leș, directorul cancelariei – Radu Iancu, consilierul județean – Cătălin Filip, președintele O.F.S.D Satu Mare – Mariana Sălăgean, președintele organizației județene TSD Satu Mare – Bianca Șorian, dar și alți membri din structurile interne PSD Satu Mare.


După un impresionant program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazul” Moftinu Mic și de îndrăgitul taragotist Ionel Sabo, evenimentul s-a încheiat cu depuneri de coroane la monument și cu parada militară.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știrile Zilei TV

Relevante

SĂRBĂTOAREA FIILOR SATULUI BABA NOVAC

Asociația „FIII SATULUI BABA NOVAC”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă

Ambulanță implicată într-un accident

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V.Lucaciu,